Stel cookie voorkeur in

Peuterschool De Woezel

In Warmond zijn alle peuters van harte welkom bij peuterschool De Woezel. Binnen de Brede School bieden de pedagogisch medewerkers een vertrouwde omgeving aan alle peuters die komen spelen. Samen ontdekken zij de wereld, leren zij met andere kinderen te spelen, samen het speelgoed te delen en grenzen te kennen, waardoor zij zich gewaardeerd voelen en allerlei vaardigheden ontwikkelen.

De peuterschool is een vervanging van de peuterspeelzaal, waardoor de opvang onder het kinderdagverblijf en tevens onder de Wet Kinderopvang valt.

De Woezel

Maandag t/m vrijdag 08.30 – 12.00 uur

Binnen de Brede School hebben wij een prachtige locatie voor onze peuterschool. Een lichte ruimte vol uitdagend spelmateriaal biedt de peuters wat zij nodig hebben. Het aparte speelplein is dé plek waar zij veilig met elkaar kunnen genieten van het buiten spelen.
Door de nauwe samenwerking met De Buitenplaats in de Brede School is de doorstroom naar de basisschool voor de kinderen gemakkelijk gemaakt.

Wilt u eens met eigen ogen zien hoe deze locatie eruit ziet? U bent meer dan welkom!

Maak gerust een afspraak voor een rondleiding.

 

De Speelbrug

In Teylingen heeft Kindercentrum De Speelbrug een samenwerkingsverband met Stichting De3Kernen, die de peuterscholen exploiteert. Hier vindt u meer informatie.