Partou Kinderopvang

Op de buitenschoolse opvang van Partou Ooievaarsnest vliegen de uren voorbij. Je kind is altijd van harte welkom: voor school, na school, tussen de middag en in de vakanties! Ja, en ook op studiedagen.

Voorschoolse opvang

Bij ons kan je kind de dag lekker rustig beginnen met een boek of een spel. Liever een balletje trappen voor de schooldag begint? Dat kan natuurlijk ook! Jij kunt met een gerust hart op weg. Wij zorgen ervoor dat je kind op tijd in de klas zit.

Tussenschoolse opvang

Blijft je kind tussen de middag op school lunchen? Gezellig, dan blijft er extra veel tijd over om daarna nog even binnen of buiten te spelen met vrienden. Maar ook goed voor de rust en regelmaat, want zo eten alle kinderen op school en brengen zij samen de hele schooldag door.

Naschoolse- en vakantieopvang

De naschoolse opvang bij Partou Ooievaarsnest start als de school uit gaat. Bij ons kan je kind zich na een drukke schooldag lekker ontspannen. Buiten voetballen, tikkertje of meedoen aan een van onze toffe groepsactiviteiten. En ook binnen is elke dag genoeg te doen. Knutselen, spelletjes doen of een workshop judo, dansen of theater … je kind kiest zelf wat hij graag wil doen en ontdekt zijn eigen talenten.

Ook tijdens de vakanties kan je kind bij ons komen spelen. We organiseren de leukste vakantieprogramma’s met speciale (seizoens)thema’s, zoals ‘Het mysterie van het ijspaleis’, ‘Rocking robots’ of ‘Games komen tot leven’. En heeft je kind een studiedag? Ook dan doen we de leukste activiteiten.

Communicatie met ouders

Persoonlijk contact en open communicatie vinden wij erg belangrijk om een goede relatie met ouders op te bouwen. Daarnaast houden we je via onze handige ouderapp op de hoogte van wat je kind bij ons allemaal beleeft.

Opvangmogelijkheden

Voorschoolse opvang:                     ma-di-do-vrij van 07.30 tot 08.30 uur

Tussenschoolse opvang:                ma t/m vrij, afhankelijk van de pauzetijden van de klas van je kind

Naschoolse opvang:                         ma-di-do-vrij van 14.30 tot 18.30 uur

Vakantieweken:                                    ma-di-do-vrij van 07.30 tot 18.30 uur

Tip voor broertjes en zusjes: Partou Ooievaarsnest heeft ook een kinderdagverblijf (ma t/m vrij van 07.30 tot 18.30 uur). Liever peuteropvang? Partou de Woezel (ma t/m vrij van 8.15 tot 12.15 uur) zit in de buurt!

Meer weten?

Wil je meer weten of je kind direct inschrijven? Bekijk onze website www.partou.nl of bel/mail ons voor een persoonlijke kennismaking en rondleiding. We laten je graag alles zien.

Partou Ooievaarsnest
Herenweg 80, Warmond
071 - 301 08 16
https://www.smallsteps.nl/nl/kinderopvang/warmond-ooievaarsnest/